Afbeelding

Altisa Beta-Carotene (D.Salina) 7200mcg + PABA 100mg vegetarische slikcapsules

Beta-Carotene (D.Salina) 7200mcg + PABA 100mg vegetarische slikcapsules

Dunaliella salina, een groene zeealg met een hoog gehalte aan natuurrlijke carotenoïden, heeft in vergelijking met syntethische beta-caroteen een veel hogere biodisponibiliteit.

Dit natuurpreparaat is een bron van

- vitamine A: vitamine A draagt bij tot de

- instandhouding van een normale huid, een normaal gezichtsvermogen

- normale werking van het immuunsysteem

- paraaminobenzoëzuur (PABA): ondersteunt

- het bindweefsel

- de huid

- de haren

Veganistisch

Samenstelling per 1 vegetarische slikcapsule:

Beta-caroteen (natuurlijk, Dunaliella salina) 7200mcg

vitamine A activiteit 12000 IE

retinol equivalenten (150%) 1200mcg

PABA (paraaminobenzoêzuur) 100mg

Voor volwassenen: 1 vegetarische slikcapsule bij een maaltijd.

Bewaring en gebruik

Goed gesloten, koel en droog, uit het licht en buiten het bereik van de kinderen bewaren. Tenzij anders voorgeschreven, de ADP niet overschrijden.

Gebruikswaarschuwing let op

Louter ter informatie: in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige.

Zwangere vrouwen: niet meer dan 1200mcg RE vitamine A (equivalent vitamine A retinol = 1 vegetarische slikcapsule) per dag innemen als voedingssupplement.

Ideale nutririonele aanvulling

Ingrediënten

Paraaminobenzoëzuur; natuurlijke beta-caroteen (Dunaliella salina L.); hydroxypropylmethylcellulose (capsule); glijmiddel: magnesium stearat.

Allergenen

Bevat geen kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen. Bevat geen van de volgende stoffen noch producten die allergieën en intoleranties veroorzaken en die opgenomen zijn in bijlage II van de Verordening 1169/2011 : suiker; zout; zetmeel; gist; maïs; melk(derivaten); talk; dierlijke derivaten; de glutenbevattende granen tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen; schaaldieren en producten op basis van schaaldieren; eieren en producten op basis van eieren; vis en producten op basis van vis; aardnoten en producten op basis van aardnoten; soja en producten op basis van soja; melk en producten op basis van melk (inclusief lactose); noten [namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia)], en producten op basis van noten; selderij en producten op basis van selderij; mosterd en producten op basis van mosterd, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad; zwaveldioxide en sulfieten; lupine en producten op basis van lupine; weekdieren en producten op basis van weekdieren.

Belangrijk

Verpakking: 60 vegetarische slikcapsules