Rob Motmans

Zaakvoerder

De Gezondheidswinkel is opgericht in 1984 door chemiste/herboriste Gertrude Willems. Na de overname in 2017 door Rob Motmans werd deze omgedoopt tot Zonnedauw. In 2001 begon hij aan de studies van herborist en wat later die van apotheekassistent. Vooraleer zijn eigen zaak te starten had Rob al 10 jaar ervaring in verschillende apotheken en in de productie van voedingssupplementen.

De bereidingen en vooral de adviesfunctie binnen de apotheek vond Rob erg interessant. Al droomde hij altijd om de klanten op een volledig natuurlijke wijze te kunnen helpen.

Toen Gertrude in 2017 voorstelde om de winkel over te nemen, was de keuze snel gemaakt. Rob kan zo een directe klantenservice bieden en zijn passie voor natuurlijke geneeswijzen delen. Ook het feit dat mensen meer op zoek zijn naar natuurlijke oplossingen, maakte het voorstel nog aantrekkelijker.

Sinds 2020 zijn we ook begonnen om ons aanbod online aan te bieden via de webshop shopa.be, maar voor de scherpste prijzen en beste advies kan je altijd terecht in ons pand in het hartje van Zonhoven.