Afbeelding

Altisa Haaienkraakbeen 500mg 60 tabletten Voedingssupplement

Voedingssupplement op basis van haaienkraakbeen en chondroïtine in de vorm van tabletten, draagt bij tot soepele gewrichten.

Haaienkraakbeen is een natuurlijke bron van calcium, chondroïtinesulfaat (mucopolysacharide) en glucosamine-glycan (GAG). Altisa Haaienkraakbeen 500 mg Advanced bevat 100% zuiver gevriesdroogd haaienruggengraatpoeder, vrij van solventen, bleekmiddelen en chemische behandelingsmiddelen en afkomstig van gekweekte haaien gebruikt voor onder andere voedingsdoeleinden.

Haaienkraakbeen wordt gebruikt als speciale bron van chondroïtinesulfaat. Dit product bevat een extra sterke dosering van zuivere chondroïtinesulfaat als ondersteuning en versterking van het gunstig effect van de formule.

Samenstelling:

Haaienkraakbeenpoeder, gevriesdroogd 500 mg

waarvan 4% chondroïtinesulfaat 15 mg

Chondroïtinesulfaat 230 mg

Ingrediënten van Altisa Haaienkraakbeen 500 mg Advanced:

Haaienkraakbeenpoeder (vis); chondroïtinesulfaat; verdikkingsmiddel: microkristallijne cellulose, arabische gom; glijmiddel: magnesiumstearaat.

Allergeneninformatie:

Bevat vis en producten op basis van vis.

Dit product is vrij van: Kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen, suiker, zout, zetmeel, maïs, melk(derivaten), talk, dierlijke derivaten, gluten, lactose, schaaldieren, eieren, soja, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten, lupine en weekdieren.

Gebruik van Altisa Haaienkraakbeen 500 mg Advanced:

U neemt 2 maal daags 3 tabletten, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

Bij voorkeur innemen 30 minuten voor de maaltijd met voldoende water.

De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Voedingssupplementen van Altisa zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.