Afbeelding

Altisa Digest Actif 8 artisjok Complex Vegetarische Tabletten

Digest Actif 8 artisjok complex vegetarische tabletten

Kenmerken

De vegetarische formule Digest Actif 8 van Altisa bevat in één enkele vegetarische tablet een exclusieve mengeling van bijzonder aktieve planten voor het behoud van een optimale spijsvertering.

Foto

Eigenschappen

De Digest Actif 8 tabletten van Altisa zijn een bron van

artisjokblad: aanbevolen voor de gezondheid van de darmen, de spijsvertering, voor het verteringscomfort, voor de gezondheid van de lever, en werkt eveneens zuiverend en als antioxidant;

mariadistel: werkt als antioxidant, ondersteunt de vertering en de lever;

schisandra: heeft een adaptogeen effect;

rozemarijn: werkt als antioxidant, ondersteunt de vertering, de leverfunctie en de werking van de nieren, werkt zuiverend;

paardebloem: ondersteunt de spijsvertering, de maagfunctie, de gastro-intestinale gezondheid en werkt als antioxidant, werkt als versterker van de goedaardige microflora;

boldo: werkt als antioxidant, ondersteunt de vertering, de leverfunctie en de zuivering;

venkel: ondersteunt een gezond spijsverteringsstelsel, de eetlust en de eliminatie, werkt als antioxidant;

Vegetarisch Vegetarisch

Veganistisch

Samenstelling per 1 vegetarische sliktablet:

Cynara scolymus L. (artisjokblad) extract* 15-30:1 250mg

waarvan 5% cynarine: 12,5mg

Silybum marianum L. (mariadistelzaad) extract* 40:1 180mg

waarvan 80% silymarine: 144mg; 30% silybine en isosilybine: 43,20mg.

equivalent met 7200mg zaad

Schisandra chinensis (Turcz.) extract 5:1 100mg

equivalent met 500mg vrucht

Taraxacum campylodes G.E. Haglund (officinalis Web.) extract 5:1 (paardebloemwortel) 50mg

Peumus boldus Mol. (boldoblad) extract 4:1 50mg

equivalent met 200mg verse bladeren

Foeniculum vulgare Mill. (venkelzaad) extract 5-7:1 50mg

equivalent met 250mg-350mg verse vruchten

Rosmarinus officinalis L. (rozemarijnblad) extract 10mg

Piper nigrum L. (zwarte peper vrucht) extract* 8mg

waarvan 95% piperine: 7,6mg

*: gestandaardiseerd extract.

Aanbevolen dagelijkse portie (ADP)

Voor volwassenen: 1 - 2 sliktabletten vòòr de hoofdmaaltijden met wat vloeistof innemen.

Bewaring en gebruik

Goed gesloten, fris en droog, uit het licht en buiten het bereik van de kinderen bewaren. Tenzij anders voorgeschreven, de ADP niet overschrijden.

Gebruikswaarschuwing let op

Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia (schisandra!), niet te gebruiken door kinderen onder de leeftijd van 12 jaar (venkel!).

Louter ter informatie: in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige.

Ideale nutririonele aanvulling

Altisa Bioflazym enzym complex tabletten (art nr 141101);

Altisa Ultradophilus Acidophilus 3.6 Billion + Inuline Advanced Formula (art nr 161183);

Altisa Inuline Advanced FOS Preflora + Microbiotic Proflora Mix (art nr 151135);

Ingrediënten

Cynara scolymus L.; Silybum marianum (L.) Gaertn.; glijmiddel: magnesiumstearat; Schisandra chinensis (Turcz.) Baill.; verdikkingsmiddel: microcristallinecellulose; antiklontermiddel: dicaclciumphosphat; Taraxacum campylodes G.E.Haglund (officinalis Web.); Peumus boldus Molina; Foeniculum vulgare Mill; Rosmarinus officinalis L.; Piper nigrum L.; maltodextrine (maïs/corn).

Allergenen

Bevat geen kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen en/of nano-ingrediënten. Bevat geen van de volgende stoffen noch producten die allergieën en intoleranties veroorzaken en die opgenomen zijn in bijlage II van de Verordening 1169/2011 : suiker; zout; zetmeel; gist; melk(derivaten); talk; dierlijke derivaten; de glutenbevattende granen tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen; schaaldieren en producten op basis van schaaldieren; eieren en producten op basis van eieren; vis en producten op basis van vis; aardnoten en producten op basis van aardnoten; soja en producten op basis van soja; melk en producten op basis van melk (inclusief lactose); noten [namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia)], en producten op basis van noten; selderij en producten op basis van selderij; mosterd en producten op basis van mosterd, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad; zwaveldioxide en sulfieten; lupine en producten op basis van lupine; weekdieren en producten op basis van weekdieren. Bevat maltodextrine (maïs) in infinitesimale hoeveelheden als drager in sommige plantenextracten.

Belangrijk

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Art nr: 151164

CNK 3809670 bestelcode apotheek

Pl 3/132

Verpakking: 60 tabletten