Afbeelding

Altisa Lutein 20mg Forte Advanced Complex

Lutein 20mg Forte Advanced Complex

Kenmerken

Luteine is een oranje-geel carotenoïde pigment geproduceerd door planten. Onze luteine wordt op een natuurlijke manier gewonnen uit hoogwaardige Tagetes erecta L. Het menselijk lichaam kan geen luteine aanmaken, het moet daarom opgenomen worden via de voeding of een voedingssupplement.

Eigenschappen

Lutein 20mg Forte Advanced Complex van Altisa is een bron van Tagetes erecta L.:

Tagetes erecta L.: ondersteunt de ooggezondheid;

vitamine A (beta caroteen), riboflavine (B2) en zink: dragen bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen;

Vegetarisch Vegetarisch

Veganistisch

Samenstelling per één vegetarische slikcapsule:

Luteine (trans-luteine esters) minimum 40mg

equivalent met vrije luteïne minimum 20mg

afkomstig van Tagetes erecta L., extract 200mg

Om de werking te bevorderen:

Dunaliella salina extract (10:1) 20mg

komt overeen met

beta-caroteen 2mg

of vitamine A retinol (41%) 333mcg RE

Vitamine B2 (riboflavine) (321%) 4,5mg

Zink (bisglycinaat) (150%) 15mg

%: percentage van de Dagelijkse Referentie Inname (DRI);

Aanbevolen dagelijkse portie (ADP)

Voor volwassenen: 1 slikcapsule bij een maltijd met wat vloeistof innemen.

Bewaring en gebruik

Goed gesloten, koel en droog, uit het licht en buiten het bereik van de kinderen bewaren. Tenzij anders voorgeschreven, de ADP niet overschrijden.

Gebruikswaarschuwing let op

Louter ter informatie: in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige.

Ideale nutririonele aanvulling

Altisa Visual Complex Advanced + Luteïn (art nr 151099, 30 tab; 141162, 60 tab)

Ingrediënten

Tagetes erecta L.; hydroxypropylmethylcellulose (capsule; zink bisglycinaat; dunaliella salina; glijmiddel: magnesium stearaat; riboflavine (B2).

Allergenen

Bevat GEEN kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen. Bevat GEEN van de volgende stoffen noch producten die allergieën en intoleranties veroorzaken en die opgenomen zijn in bijlage II van de Verordening 1169/2011 : suiker; zout; zetmeel; gist; maïs; melk(derivaten); talk; dierlijke derivaten; de glutenbevattende granen tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen; schaaldieren en producten op basis van schaaldieren; eieren en producten op basis van eieren; vis en producten op basis van vis; aardnoten en producten op basis van aardnoten; soja en producten op basis van soja; melk en producten op basis van melk (inclusief lactose); noten [namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia)], en producten op basis van noten; selderij en producten op basis van selderij; mosterd en producten op basis van mosterd, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad; zwaveldioxide en sulfieten; lupine en producten op basis van lupine; weekdieren en producten op basis van weekdieren.

Belangrijk

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Art nr: 161164

CNK 3417672 bestelcode apotheek

As 3/266

Verpakking: 60 vegetarische sliktabletten