Afbeelding

Altisa Rode Gist Rijst Advanced + Co Q10 sliktabletten 90 tabl

Rode Gist Rijst Advanced + Co Q10 sliktabletten
Kenmerken

Rode Gist Rijst (RGR) Advanced van Altisa

is geproduceerd door fermentatie van rijst (Oryza sativa) met de rode gist Monascus purpureus en bevat Monacoline K 3%
bevat 0% citrinine

Omdat de monacolines soms het CoQ10-niveau in het lichaam kunnen doen dalen bevat onze formule extra natuurlijke CoQ10 van de hoogste kwaliteit om mogelijke tekorten ervan te compenseren.

Foto
Eigenschappen

Bron van monacoline K: monacoline K uit rode gefermenteerde rijst draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed, dit bij een dagelijkse inname van 10mg monacoline K uit rode gefermenteerde rijst (1 tablet van Altisa Rode Gist Rijst + Co Q10).

Vegetarisch Vegetarisch

Veganistisch

Samenstelling per 1 vegetarische sliktablet:
Oryza sativa L. (rijst) (poeder bekomen door fermentatie met de rode gist Monascus purpureus) 333,30mg
met 3% Monacoline K 10mg
Coenzyme Q10 (ubiquinone/ubidecarenone) 100% trans-isomer (bio-identisch) 50mg

Aanbevolen dagelijkse portie (ADP)

Voor volwassenen: 1/2 - 1 tablet bij de maaltijden met wat vloeistof innemen.
Bewaring en gebruik

Goed gesloten, fris en droog, uit het licht en buiten het bereik van de kinderen bewaren. Tenzij anders voorgeschreven, de ADP niet overschrijden.
Gebruikswaarschuwing let op

Louter ter informatie: in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige.

Verplichte vermelding: rode gist rijst best niet gebruiken in de volgende gevallen: tijdens de zwangerschaps- of lactatieperiode; bij lever-, nier- of musculaire/spier (hart) stoornissen; bij gelijktijdig gebruik van cholesterolverlagende geneesmiddelen (zeker deze die een interactie kunnen hebben met statines zoals van de familie van de fibraten); bij een behandeling met of bij een intolerantie voor statines; bij kinderen en adolescenten onder de leeftijd van 18 jaar; boven de leeftijd van 70 jaar; in combinatie met pompelmoes. Bij twijfel kan u altijd uw arts of apotheker raadplegen.

Niet verplichte vermelding maar die door Altisa toch als belangrijk geacht wordt te vermelden: bij gelijktijdig gebruik van nicotinezuur (meer dan 1000mg/dag), of van ciclosporine, of van fusidinezuur, of van macrolide antibiotica, of van antimycotische azolderivaten, of van HIV-proteaseremmers (medicijnen die invloed hebben op het CYP3A4-enzym) is voorzichtigheid geboden bij het gebruik van rode gist rijst.
Ideale nutririonele aanvulling

Altisa Lecithin Gold sojalecithine 1200mg softgels (art nr 151197);
Altisa Omega 3-6-9 1000mg sliksoftgels (art nr 151173);
Altisa HART Super Omega 3 EPA 330/DHA 220 - 1000mg (art nr 151187);
Altisa Tisane hart en bloedsomloop (art nr 131008);
Altisa Alfa Liponzuur (R+) 150mg Advanced complex (art nr 151129);

Ingrediënten

Verdikkingsmiddel: arabische gom*; rode gefermenteerde rijst; coenzyme Q10 ubiquinone trans-isomer; geleermiddel: stearinezuur;

*: ingrediënt afkomstig van groene landbouw
Allergenen

Bevat GEEN kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen. Bevat GEEN van de volgende stoffen noch producten die allergieën en intoleranties veroorzaken en die opgenomen zijn in bijlage II van de Verordening 1169/2011 : suiker; zout; zetmeel; maïs; melk(derivaten); talk; dierlijke derivaten; de glutenbevattende granen tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen; schaaldieren en producten op basis van schaaldieren; eieren en producten op basis van eieren; vis en producten op basis van vis; aardnoten en producten op basis van aardnoten; soja en producten op basis van soja; melk en producten op basis van melk (inclusief lactose); noten [namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia)], en producten op basis van noten; selderij en producten op basis van selderij; mosterd en producten op basis van mosterd, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad; zwaveldioxide en sulfieten; lupine en producten op basis van lupine; weekdieren en producten op basis van weekdieren.

Geen enkel ALTISA-product bevat nano-partikel ingrediënten (geproduceerde anorganische partikel additieven zoals nano-titaniumdioxide TiO2 (E171), nano-ijzer (Fe) oxides (E172), nano-silicium dioxide SiO2 (E551); nano-zilver (Ag) (E174); ....] noch nano-materialen.
Belangrijk

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Art nr: 141144

CNK bestelcode apotheek: 3448859

Pl 3/306

Verpakking: 45 vegetarische sliktabletten

(ook verkrijgbaar in een verpakking van 90 tabletten)