Afbeelding

Altisa GlucoFlex Advanced + MSM 90 tabletten Voedingssupplement

Tijdens het sporten en zeker ook op gevorderde leeftijd wordt een dagelijkse aanvulling Altisa GlucoFlex Advanced + MSM aanbevolen. De grondstoffen in dit product zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen voor zuiverheid.

In Altisa GlucoFlex Advanced + MSM is gebruik gemaakt van de vormen Glucosaminesulfaat (2KCl) en Chondroïtinesulfaat. Deze vormen zijn in bijna alle wetenschappelijke studies gebruikt.

De gebruikte Glucosaminesulfaat (2KCl) in Altisa GlucoFlex Advanced + MSM is vrij van zout. KCl staat voor Kalium (K) Chloride (Cl), dit is een sodiumvrije vorm van zout, gebruikt om de glucosamine te stabiliseren. Het lichaam heeft tevens dagelijks 3500 mg kalium nodig.

Altisa GlucoFlex Advanced + MSM is een bron van:

✔︎ Glucosamine en Chondroïtine: Dit zijn de natuurlijke bestanddelen van het menselijk kraakbeen en ondersteunen het behoud van een normale elasticiteit van het kraakbeen, waarmee de schokabsorberende functie normaal blijft.

✔︎ MSM (methylsulphonylmethaan): Werd ontdekt in 1970 door Amerikaanse onderzoekers. MSM is een stabiele, rijke en natuurlijke bron van organisch zwavel. Zwavel is in bijzonder hoge concentraties aanwezig in de gewrichten waar het meewerkt aan de productie van chondroïtinesulfaat en glucosamine. Zwavel is in vrij lage concentraties aanwezig in verschillende voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten, granen, melk, algen, vlees en zeevruchten.

Samenstelling van Altisa GlucoFlex Advanced + MSM:

Elke tablet bevat:

Glucosaminesulfaat (2KCl) 375 mg

Chondroïtine (sulfaat) 300 mg

MSM (methylsulphonylmethaan) 100 mg

Ingrediënten van Altisa GlucoFlex Advanced + MSM:

Verdikkingsmiddel: arabische gom; glucosaminesulfaat (2KCL) (van garnalen); chondroïtine (van haaienviskraakbeen); methylsulfonylmethaan; glijmiddel: magnesiumstearaat.

Allergeneninformatie:

Bevat een derivaat van de garnaalpel (schaaldieren) en van haaienviskraakbeen.

Dit product is vrij van: Kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen, suiker, zout, zetmeel, gist, maïs, melk(derivaten), talk, gluten, lactose, eieren, soja, noten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten, macadamianoten), selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten, lupine en weekdieren.

Gebruik van Altisa GlucoFlex Advanced + MSM:

U neemt 2-6 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

Bij voorkeur innemen bij de maaltijd met voldoende water.

De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Voedingssupplementen van Altisa zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.