Afbeelding

Altisa Vitamine B6 40mg Sustained release

Kenmerken:

Altisa Vitamine B6 40mg Sustained release levert vitamine B6

in een sustained release tablet, dit betekent een afgifte van de vitamine B6 over een verlengde tijdspanne van ongeveer 6 uren

in een gemakkelijk in te slikken tablet

Eigenschappen:

Altisa Vitamine B6 40mg Sustained release van Altisa is een bron van vitamine B6: vitamine B6 draagt bij tot

een normale cysteïnesynthese

een normaal energieleverend metabolisme

de normale werking van het zenuwstelsel

een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen

een normale vorming van rode bloedcellen

de normale werking van het immuunsysteem

de vermindering van vermoeidheid

de regulering van de hormonale activiteit

een normaal metabolisme van homocysteine

normale psychologische functies

Vegetarisch

Samenstelling per 1/2 vegetarische sliktablet:

Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 20mg 1428%

%: percentage van de Dagelijkse Referentie Inname (DRI)

Aanbevolen dagelijkse portie (ADP)

Voor volwassenen: ½ tablet

Bewaring en gebruik:

Goed gesloten, koel en droog, uit het licht en buiten het bereik van de kinderen bewaren. Tenzij anders voorgeschreven, de ADP niet overschrijden.

Gebruikswaarschuwing let op:

Louter ter informatie: in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige. Mag enkel gebruikt worden vanaf de leeftijd van 17 jaar.

Ideale nutririonele aanvulling

Ingrediënten

Verdikkingsmiddel: microcristalline cellulose, arabische-acacia gom*, xanthaan gom; pyridoxine HCl; glijmiddel: magnesium stearaat. **: ingrediënt afkomstig van 'groene' teelt.

Allergenen:

Bevat GEEN kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen. Bevat GEEN van de volgende stoffen noch producten die allergieën en intoleranties veroorzaken en die opgenomen zijn in bijlage II van de Verordening 1169/2011 : suiker; zout; zetmeel; maïs; melk(derivaten); talk; dierlijke derivaten; de glutenbevattende granen tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen; schaaldieren en producten op basis van schaaldieren; eieren en producten op basis van eieren; vis en producten op basis van vis; aardnoten en producten op basis van aardnoten; soja en producten op basis van soja; melk en producten op basis van melk (inclusief lactose); noten [namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia), en producten op basis van noten; selderij en producten op basis van selderij; mosterd en producten op basis van mosterd, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad; zwaveldioxide en sulfieten; lupine en producten op basis van lupine; weekdieren en producten op basis van weekdieren.

Belangrijk:

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Verpakking: 90 vegetarische sliktabletten